Ez az oldal segíthet megtalálni a számodra ideális pénzkereseti lehetőséget!Tanácsot adok egy állás sikeres pályázásához, a bökkenőkhöz és a hibalehetőségek elkerüléséhez.Mindezeken kívül olvashatsz valóban megtörtént állásátverésekről, hogy VELED NE történhessen meg!!!

2009. november 20., péntek

Haladj a korral - online álláskeresés

Az internet világában élünk...miért ne fordítsuk ezt a saját hasznunkra???Vessük be az internetet is amikor állást keresünk!

Első lépésként küld el az önéletrajzod annyi internetes adatbázisba amennyibe csak tudod!Sosem lehet tudni mikor ki és hol figyel fel rá!
Ne elégedj meg ezzel!Még közel sem tettél meg mindent az álláskeresés érdekében!Most pásztázd végig az álláshirdetéseket..hiszen tudod...a sült galamb nem fog magától a szádba repülni!Ehhez az állás felkutatási projekthez jól jönnek a különböző fejvadász cégek weboldalai, ahol rengeteg állásajánlattal találkozhatsz!

Írhatsz magad is hirdetést, hiszen ez manapság elfogadott dolog!De azért felhívom a figyelmed, hogy erre ne alapozz, de természetesen lehet szerencséd!!!!
Mindenkinek meséld el akivel csak találkozol, hogy állást keresel!Emlékezz a kapcsolati tőke4 fontosságára:)

1 megjegyzés:

  1. Ajánlanám minden kedves álláskeresőnek a CV-Online oldalát, itt több mint 6000 változatos munka közül lehet válogatni és rengeteg önéletrajz megírással, interjúkkal kapcsolat tanácsokat lehet olvasni! :)

    VálaszTörlés