Ez az oldal segíthet megtalálni a számodra ideális pénzkereseti lehetőséget!Tanácsot adok egy állás sikeres pályázásához, a bökkenőkhöz és a hibalehetőségek elkerüléséhez.Mindezeken kívül olvashatsz valóban megtörtént állásátverésekről, hogy VELED NE történhessen meg!!!

2009. október 28., szerda

Hogyan álljunk neki az álláskeresésnek

Jó állást találni manapság igen nehéz feleadat, sőt...állást találni is
Mielőtt belevetnénk magunkat a hirdetések rengetegébe szánjuk rá egy napot, hogy tisztázzuk magunkban a lehetőségeket és az érdeklődési körünket!Gondoljuk mi az a munka amit nagyon szívesen csinálnánk, mi az amit még megcsinálnánk, ha úgy hozza a szükség.Persze ennyi nem elég, gondoljuk át a képességeinket, tapasztalatainkat, gyakorlatunkat és ezekből nagyjából kivilágik, hogy milyen munkák jöhetnek szóba!
Most jöhet a szokásos állás keresés oprocedúra, újságok, internet, hirdetések, telefonok, rohangálás!

Azt azonban nem árt ha tudjuk, hogy a betöltendő állások, munkahelyek háromnegyedét nem hirdetéseken keresztül töltik fel, hanem mindig valakinek a valakije fogja betölteni az állást!És máris elérkeztünk a legfontosabb dologhoz az álláskeresésben...a kapcsolati háló másnéven kapcsolati tőke!!!!Minél több embert ismersz, minéél több emberrel tudatod, hogy éppen állást keresel, annál nagyobb esélyed van a sikerre!Fontos, hogy soha ne légy tolakodó, erőszakos csupán hintsd el a problémádat, úgy hogy az illető fejében meg is ragadjon és a segítségedre legyen noszogatás nélkül!

2 megjegyzés:

  1. A válasz egyszerű CV-Online.hu itt mindent megtalálsz :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek az előttem szólóval, itt rengeteg hasznos tanácsot olvashatunk önéletrajz megírásával , interjúkkal kapcsolatosan és több mint 6000 állás áll rendelkezésünkre! :)

    VálaszTörlés